وبلاگ - آخرین اخبار

معرفی هنرستان معتمدی (هفته مشاغل)

                       هنرستان معتمدی

 

 

 

اداره کل آموزش وپرورش استان اصفهان      

مدیریت آموزش پرورش ناحیه ۶

مدیریت : عبدالرحیم صفاهانی

www.motamedi24.ir

درباره هنرستان کاردانش معتمدی

هنرستان کاردانش پسرانه معتمدی در استان اصفهان و زیر نظر آموزش و پرورش ناحیه ۶ (ناحیه جی) فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ شروع کرد. این هنرستان توسط یک فرد خیر به نام آقای رضا معتمدی تاسیس و به بهره برداری رسید؛ که نسبت به سایر هنرستان‌های نواحی دیگر بافت جدیدی دارد و از کارگاه‌ها و تجهیزات به روز و مناسبی برخوردار است. تعداد ۸ کارگاه در هنرستان وجود دارد که هر رشته کارگاه تخصصی واختصاصی خود را دارد وتجهیزات این کارگاهها تفریبا بروز میباشد .

 مدیر فعلی هنرستان آقای مهندس عبدالرحیم صفاهانی هستند که از سال ۱۳۹۸ مدیریت معتمدی به ایشان واگذار شد و از این تاریخ تا به امروز هنرستان تغییرات عمده‌ای در جهت رشد و پیشرفت به خود دیده است. این مدیریت  با رویکردی کاملا نوین به دنبال تغییر نگرش عموم در مورد هنرستان و کاردانش و تشویق هنرجویان با استعداد و ممتاز به ثبت نام در این هنرستان به منظور تقویت بنیادین تولید و صنعت میباشتد. و از همان بدو ورود موفق شده با اقدامات موثر و با همکاری کادر هنرستان، جایگاه معتمدی را به حدی برسانند که تنها از دانش آموزان برتر منطقه از لحاظ استعداد و یا دانش آموزان با معدل و انضباط بالا ثبت نام صورت پذیرد.

به خاطر تنوع رشته ها وتخصصی بودن آنها در چند سال گذشته سعی شده که تدریس مهارتها توسط هنرآموزات تخصصی هر رشته انجام شود به این معنی که هنرآموز درس مهارتی هر رشته بر اساس  تخصص وکارایی خود انتخاب میشود ودر این راستا چند نفر از هنر آموزان رشته های خاص مثل تعمیر موبایل ونصب اسانسور به شرکت ها ومراکز تخصصی فرستاده شده اند تا با فراگیری مباحث مختلف بازار کار بتوانند هر چه بهتر وکاریردی تر مهارت خود را به هنر جویان انتقال دهند ..

 برخی از پیشرفت‌های معتمدی از زمان مدیریت جدید تاکنون عبارتند از

www.motamedi24.ir 1- تغییر روش آموزش به پروژه محور وآموزش کاربردی . ۲- طراحی و توسعه وب سایت هنرستان                 

 به منظور اتوماسیون سازی کلیه امور مربوط به ثبت نام هنرجو و امور اداری. ۳- ساخت آسانسور مینیاتوری با ابعاد یک هزارم با PLC به عنوان پروژه درسی هنرجویان به عنوان مدل آموزشی ۴- پروژه ساخت جاروبرقی قدرتمند توسط هنرجویان معتمدی ۵-  ساخت بخاری‌های برقی ۶- ساخت نورافکن‌های LED کم هزینه ۷- ساخت و تولید تابلوهای LED و پروژه‌های دیگری مانند دستگاه CNC و جاروبرقی هوشمند که در دست اقدام هستند. لازم به ذکر است مدیریت و معاونت فنی هنرستان اهمیت ویژه‌ای به کشف و حمایت از استعدادهای هنرجویان می‌دهند؛ تا جایی که پس از برگزاری جلسات امکان سنجی به منظور بررسی طرح‌ها و اختراعات هنرجویان، تا حد امکان از طرح‌های مطرح شده حمایت تشویقی، مالی و فنی صورت می‌گیرد تا طرح به مرحله ساخت برسد.

 

 

رشته های تحصیلی هترستان معتمدی بسیار متنوع است  وبه شرح زیر میباشد

(عمیر موتور و برق خودرو               گروه مکانیک  )                     (  تعمیر تلفن‌های رومیزی و همراه          گروه برق و رایانه)

(تعمیر لوازم خانگی برقی               گروه برق و رایانه )                 ( ماشین‌های الکتریکی                      گروه برق و رایانه)

(نصب و سرویس آسانسور            گروه برق و رایانه )                  (   تابلوسازی برق صنعتی                    گروه برق و رایانه)

(برق ساختمان                              گروه برق و رایانه)

 

تابلوسازی برق صنعتی

زمینهصنعت
معرفی رشتهصنعت برق یکی از صنایع اصلی در جهان بوده که به سبب گستردگی، بیشترین بازار کار را به خود اختصاص داده است. یکی از زیر مجموعه‌های این صنعت رشته تابلوسازی برق صنعتی می‌باشد که توانسته بازار کار خوبی را برای افراد ایجاد نماید. تمامی کارخانه‌ها، اداره‌ها ، موسسه‌ها و ساختمان‌های بزرگ و کوچک به این رشته نیازمند می‌باشند.

سطح آموزشی مهارت‌هادر این رشته هنرجویان یاد می‌گیرند که چگونه می‌توانند تابلوهای برق صنعتی کارگاه‌های کارخانه‌ها، اماکن تفریحی، اماکن ورزشی و … را طراحی، اجرا و نصب نمایند. هنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی و نیز دروس شایستگی‌های غیر فنی شامل الزامات محیط کار (پایه دهم) و مدیریت تولید یا کاربرد فناوری‌های نوین (پایه یازدهم) و اخلاق حرفه‌ای (پایه دوازدهم) دروس شایستگی‌های فنی زیر را می گذرانند:

۱برقکار صنعتی درجه ۲ (اصول و مبانی برق و مدارهای الکتریکی و برق صنعتی)

۲مونتاژکار و نصاب تابلوهای برق ( طراحی، مونتاژ و نصب تابلو برق)

٣نصب سیستم زمین حفاظتی (اجرای سیستم ارتینگ)

آینده تحصیلی و شغلی:

شرایط و نحوه ادامه تحصيلهنرجویان بعد از فراغت از تحصیل می‌توانند متناسب با رشته خود در مقطع کاردانی آموزشکده‌های فنی حرفه‌ای با دانشگاه آزاد و یا دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه تحصیل دهند. و در ادامه می‌توانند به صورت ناپیوسته در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهند.

آینده شغلی و بازار کار:

١نیروی انسانی ماهر برق صنعتی در کارخانه‌ها

٢نیروی انسانی در کارخانه‌های سازنده تابلوهای برق صنعتی

٣ایجاد کسب و کار به عنوان طراح، تعمیر کار و نصاب تابلوهای برق صنعتی

۴نیروی انسانی برق شاغل در اداره برق

 

برق ساختمان

زمینهصنعت

معرفی رشتهرشته برق نیز مانند بسیاری از رشته‌های زمینه صنعت بر مفاهیم فیزیکی و اصول ریاضیات استوار است و هر چه هنرجویان بهتر این مفاهیم را درک کنند، می‌توانند موفقیت بیشتری کسب نمایند. هنرجوی برق باید ذهنی خلاق و تحلیل‌گر داشته باشد. همچنین به کار با وسایل برقی علاقه داشته باشد چون گاهی اوقات هنرجویانی وارد این رشته می شوند که در ریاضی و علوم قوی هستند ولی در کارهای عملی ضعیف‌اند.
رشته برق ساختمان هم یکی از گرایش‌های رشته برق می‌باشد. در این رشته هنرجویان به صورت تخصصی در زمینه سیستم روشنایی و برق ساختمان به صورت کامل و همچنین موارد تکمیلی برق ساختمان اعم از: آیفون تصویری، سیستم اعلام حریق، دزدگیر، دوربین‌های مداربسته اماکن، درب اتوماتیک، برق اضطراری و راه اندازی الکتروموتورهای سه فاز و تکفاز آشنا می‌شوند.

سطح آموزشی مهارت‌هانوع مهارت‌های فنی که هنرجویان در طول دوره آموزش می بینند:

۱نقشه کشی مقدماتی  ونقشه خوانی برق ساخنمان وصنعتی

۲فلزکاری 

۳لحیم کاری وشناخت وکاربرد انواع ابزار

۴سیم کشی ساختمان  و نصب سیستمهای امنیتی ودوربین مداربسته ودرب برقی

۵تابلوسازی( ساخت تابلوهای کنتور و تابلو توزیع و تابلو فرمان و…..)

آینده تحصیلی و شغلیهنرجویان این رشته پس از اتمام تحصیلات خود می‌توانند در نیروگاه‌ها، استخدام شوند و یا در امر سیم کشی ساختمان‌ها یا به عنوان نصاب سیستم‌های حفاظتی و کنترلی فعالیت نمایند.
همچنین در صورت تمایل به ادامه تحصیل، هنرجویان فارغ التحصیل این رشته می‌توانند در یکی از گرایش‌های رشته مهندسی برق در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به ادامه تحصیل بپردازند.

 

تعمیر موتور و برق خودرو

زمینهصنعت

معرفی رشتهامروزه در اکثر جوامع پیشرفته و توسعه یافته نمی‌توان نیاز به خودرو به معنی عام آن را در زندگی شخصی و اجتماعی انسان‌ها نادیده گرفت. پیشرفت و درآمدزایی در عرصه خودروسازی از اوایل قرن، نظر همه را به خود جلب کرده به گونه‌ای که صنعت خودرو در برخی کشورها در ردیف اول صنایع آن‌ها قرار دارد.

هر کس عاشق تکنولوژی و به روز بودن باشد و کمی هم دست به آچار، عاشق این رشته هم می‌شود. یکی از بهترین و پرطرفدارترین رشته‌هایی که می‌توان برای ادامه تحصیل انتخاب کرد، مکانیک خودرو است که می‌توان آن را در شاخه کاردانش و فنی دنبال کرد. اگر عاشق خودرو بوده و از تعمیر کردن و کارهای دستی و فنی لذت می‌برید، این رشته می‌تواند برای شما مناسب باشد.

سطح آموزشی مهارت‌هاهنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی، استانداردهای مهارت شغلی را گذرانده و در انتهای هر استاندارد به توانایی‌های زیر دست می‌یابند:

۱آشنایی و کسب مهارت در زمینه تعمیر اتومبیل‌های سواری بنزینی درجه ۲

۲سرویس و نگهداری خودرو، تنظیم کار موتور درجه ۲

۳خدمات پس از فروش خودروهای سبک، تعمیرکار برق خودرو درجه ۲

۴تعمیرکار اتومبیل‌های گازسوز (در گرایش‌های مختلف)

تربیت نیروی متخصص به عهده سازمان فنی و حرفه‌ای آموزش و پرورش و در مقاطع بالاتر به عهده آموزش عالی و دانشکده‌های فنی است؛ نقطه شروع تحصیل دانش‌آموزان از ورود به هنرستان‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای است.

این رشته از گروه مکانیک است. رشته‌های مرتبط با مکانیک خودرو در شاخه کاردانش عبارت‌اند از:

۱ـ خدمات فنی خودرو

۲ـ خدمات پس از فروش خودروهای سبک

۳تعمیر موتور خودرو

۴ـ تعمیر موتور و برق خودرو

۵تعمیر خودروهای تجاری

آینده تحصیلی و شغلیهنرجویان بعد از فراغت از تحصیل می‌توانند در مقطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، دانشگاه آزاد و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و یا در مقاطع فوق لیسانس در دانشگاه‌های دولتی و در رشته و گرایش‌های (مکانیک خودرو، مکانیک جامدات و مکانیک سیالات) ادامه تحصیل دهند.

تولید نزدیک به یک میلیون خودرو در سال در داخل کشور و ارتباط مستقیم این صنعت با بیش از ۱۰۰ شغل تولیدی و ۲۰ شغل تعمیراتی بیانگر اهمیت و جایگاه این صنعت می‌باشد، لذا به نظر می‌رسد امکان اشتغال در شاخه‌های مختلف این رشته برای افرادی که دارای تحصیلات علمی و تخصصی باشند، در حد بالایی وجود دارد.

دانش‌آموختگان این رشته در صورت کسب مهارت‌های لازم در دوران تحصیل با توجه به وجود کارخانجات تولیدکننده خودرو و قطعه‌ساز و تعداد و تنوع نمایندگی‌های فروش و خدمات پس از فروش و همچنین تلاش مسئولین کشوری در جهت خودکفایی به صورت تعمیرکار برق خودرو و مکانیک خودرو آینده شغلی مطمئنی خواهند داشت.

مزیت ویژه تحصیل در این رشته فراگیری نکاتی است که فرد در رفع نیازهای شخصی خود در خصوص تعمیر و نگهداری خودرو با آن روبه‌رو می‌باشد، می‌توان در مواقع ضروری بهره بگیرد.

تعمیر موتور و برق خودرو یکی از محبوب‌ترین رشته‌های کاردانش است.

تعمیر تلفن‌های رومیزی و همراه

زمینهصنعت

معرفی رشته: امروزه یکی از فراگیرترین تجهیزات به کار گرفته شده در عصر اطلاعات و ارتباطات تلفن می‌باشد. با پیشرفت روزافزون تکنولوژی فرا گرفتن مهارت‌های لازم در به کار گیری این وسیله کارآمد ضروری و اجتناب ناپذیر است و با توجه به نیاز عموم و مورد استفاده همگانی، ضرورت تعمیر و نگهداری و سرویس‌های خاص از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری برای این وسیله کار آمد، نیاز به تکنسین‌ها و افراد مهارت دیده می‌باشد و به طور یقین فارغ التحصیلان توانمند این رشته می‌توانند کسب و کار پر رونقی داشته باشند.

سطح آموزشی مهارت‌هاهنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی، پنج استاندارد مهارت شغلی را گذرانده و در انتهای هر استاندارد به توانایی‌های ذیل دست می یابند:

١استاندارد کاربر رایانه: هنرجو پس از گذراندن این استاندارد به توانایی کار با کامپیوتر و IT در مراکز و موسسات دست می یابد.

۲استاندارد طراح و تحلیل‌گر مدارات ديجيتال: هنرجو پس از آموزش این مهارت از عهده بررسی سیستم‌های عددی، کار با گیت‌های دیجیتالی و مدارات منطقی، مدارهای محاسباتی، مدارات مولتی پلکسر و دی مولتی پلکسر و کار با IC بر می‌آید.

٣استاندارد تعمیرکار تلفن رومیزی و ارتباطات: هنرجو پس از آموزش این مهارت از عهده مونتاژ مدارات الکتریکی و الکترونیکی، تجهیزات تلفن، منبع تغذیه، آمپلی فایر، تعمیر و تنظیم برنامه الکترونیکی، مکانیکی و برق تلفن رومیزی و ارتباطات داخلی بر می آید.

۴استاندارد تعمیر کار تلفن همراه: هنرجو پس از گذراندن این استاندارد به توانایی کار با سخت افزار و نرم افزار تلفن همراه، شناخت عیوب تلفن همراه و رفع آن‌ها دست می‌یابد.

۵استاندارد تعمیرکار دستگاه‌های دورنگار و فاکس: هنرجو پس از آموزش این مهارت از عهده تشخیص و بررسی مکانیزم کار با دستگاه‌های دورنگار، نصب و راه اندازی، تست و تنظیم دستگاه‌های دورنگار، عیب‌یابی بردهای حافظه، کنترل و بررسی اصول کار سیستم چاپ لیزری بر می‌آید.

شرایط و نحوه ادامه تحصيلهنرجویان بعد از فراغت از تحصیل می‌توانند در مقطع کاردانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی – دانشگاه ازاد اسلامی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه تحصیل دهند. همچنین با سه ساله شدن دوره دوم متوسطه در مقطع کارشناسی نیز در رشته‌های مرتبط با رشته تحصیلی خود ادامه تحصیل دهند.

آینده تحصیلی و شغلیفارغ التحصیلان می‌توانند به عنوان تکنسین تلفن در مراکز دولتی و خصوصی همچون مخابرات، مراکز اپراتورهای تلفن همراه، مراکز تعمیر و نگهداری تلفن شرکت‌ها و موسسات مشغول به کار شوند. همچنین با خود اشتغالی و راه اندازی مراکز خدمات تلفن می‌توانند کسب و کار ایجاد نمایند.

 

نصب و سرویس آسانسور

زمينهصنعت

معرفی رشتهبا توجه به اینکه یکی از ابزارهای تکمیلی هر ساختمان آسانسور می‌باشد، بنابراین ضرورت وجود نصاب و تعمیر کار آسانسور مشخص می‌گردد. این صنعت به عنوان یکی از صنایع مهم حمل و نقل، لزوم ایجاد زیر ساخت‌های لازم برای آموزش نیروی حال و آینده را به صورت غیر قابل تردید نمایان می‌سازد.

سطح آموزشی مهارت‌هاهنرجویان ضمن گذراندن دروس عمومی با مهارت‌های تخصصی در این رشته آشنا می‌شوند؛ و علاوه بر دانش مورد نیاز باید از توانایی بدنی مناسبی برخوردار باشند. آشنایی با انواع آسانسورها و همچنین تسلط بر نقشه‌های مربوطه به همراه مهارت ارتباطی خوب از جمله مواردی است که در این رشته هنرجو به آن می‌تواند دست یابد.

به طور کلی دانش آموختگان در این رشته با مراحل زیر آشنا می شوند:

۱نحوه اجرای آهن کشی و ریل گذاری داخل چاه آسانسور

۲مرحله مکانیکال آسانسور شامل نصب درهای طبقات، استقرار موتور داخل موتورخانه، قراردادن کابین و قاب وزنه داخل چاه آسانسور به همراه نصب تمامی متعلقات مربوطه مرحله الکتریکال آسانسورشاعل سیم کشی داخل چاه آسانسور نصب تابلو سه فاز و تابلو فرمان ونصب تمامی متعلقات مربوطه.

۳مرحله راه اندازی و تحویل آسانسور

شرایط و نحوه ادامه تحصیلهنرجویان بعد از به اتمام رساندن دوره تحصیلی کار و دانش امکان ادامه تحصیل در مقطع کاردانی و کارشناسی را دارند. ایران دومین کشور بعد از انگلستان می‌باشد که رشته نصب و تعمیر آسانسور را دارا می‌باشد.

آینده تحصیلی و شغلیبا توجه به نیاز روز افزون به صنعت آسانسور، آینده شغلی این رشته اهمیت بیشتری پیدا کرده و افرادی که دانش به روز و تجربه و تخصص به همراه تعهد در کار را داشته باشند آینده شغلی بهتری را برای خود رقم می‌زنند. فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند در ابتدا جذب شرکت‌های آسانسوری معتبر شوند و پس از کسب مهارت‌ها و سوابق لازم جهت اخذ پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور اقدام نمایند.

  • تعمیر لوازم خانگی برقی

زمينه: صنعت
معرفی رشته: تعمیر لوازم خانگی برقی به عنوان یک ضرورت در جوامع امروزی دارد، لذا در راستای نیاز امروز جامعه جهت خود اتکایی رشته تعمیر لوازم برقی ارائه شده است که هنرجویان پس از طی آن می توانند از عهده تشخیص عیب، مونتاژ و آزمایش لوازم خانگی برقی، حرارتی و گردنده برآیند.
سطح آموزشی مهارت‌ها:

 هنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی و اختیاری . استانداردها مهارت شغلی را در طول دوره تحصیلی خود  خواهند گذراند. این استانداردها و توانایی عبارتند از

١ – استاندارد تعمیرکار لوازم خانگی برقی حرارتی و گردنده درجه ۲: هنرجوی این رشته پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم، می تواند از عهده تشخیص عیب یابی باز کردن ، رفع عیب مونتاژ و آزمایش لوازم خانگی برقی حرارتی و گردنده پراید . ۲- استاندارد تعمیرکار لوازم خانگی برقی حرارتی و گردنده درجه ۱: …استاندارد آموزش تعمیر لباسشئیی وظرفشویی

* هنرجوی این رشته پس از گذراندن این مهارت علاوه
برداشتن توانایی های تعمیرکار لوازم خانگی برقی حرارتی و گردنده درجه ۲، می تواند از عهده تشخیص عیب، باز کردن، تهیه نقشه مونتاژ ،رفع عیب، مونتاژ و آزمایش لوازم برقی حرارتی و گردنده شامل آبگرمکن برقی، رادیاتور برقی جاروبرقی، هود، پنکه سقفی، کولر دستی، کولر آبی، ماکروفر، لباسشویی سطلی، لباسشویی دوقلو لباسشویی
اتوماتیک، خشک کن و ظرفشویی برآید . هنرجویان این رشته پس از گذراندن دوره متوسطه می توانند در رشته های تعمیر ماشین های الکتریکی ، برق صنعتی و سایر رشته های مرتبط در مقطع کاردانی در دانشگاه های فنی و حرفه ای ، جامع علمی کاربردی و آزاد اسلامی ادامه تحصيل دهند.

همچنین با سه ساله شدن دوره تحصیلی هنرستانها، هنرجویان می توانند در مقطع کارشناسی در رشته های مرتبط ودر دانشگاهای سراسری  وفنی حرفهای وعلمی کاربردی و آزاد در رشته مهندسی یا کاردانی برق  ادامه تحصیل دهند

 

 

 

  • تعمیر ماشین‌های الکتریکی

زمینه: صنعت
معرفی رشته: رشته ماشین‌های الکتریکی شامل مباحث ساخت و تعمیر انواع ترانسفورماتورها، الکتروموتورهای ۳ فاز، تکفاز، موتورهای و مولدهای کوچک است.

سطح آموزشی مهارت‌ها: هنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی این  توانایی ها استانداردهایی را میگزرانند که عبارتند از:

  • ۱- استاندارد تعمیر کار ماشین‌های الکتریکی درجه ۲: پس از گذراندن دوره‌های آموزشی هنرجوی این رشته می‌تواند از عهده سیم کشی و نصب تجهیزات مدارات الکتریکی پایه و وسایل حفاظتی، شناخت ترانسفورماتورها و سیم پیچی ترانسفورماتورهای تک فاز، شناخت موتورهای آسنکرون سه فاز و تعمیر و سیم پیچی آن‌ها، شناخت موتورهای تک فاز و سیم – پیچی آن‌ها – راه اندازی موتورهای آسنکرون سه فاز و تک فاز با کلیدهای دستی و شناخت قطعات الکترونیکی برآید.

آینده تحصیلی و شغلی: 

هنرجویان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در این رشته پس از گذراندن دوره متوسطه واخذ دیبلم می‌توانند در رشته های تعمیر ماشین‌های الکتریکی، برق صنعتی –برق ساختمان و…رشته های مرتبط در کارخانجات وکارگاههای  صتعتی مشغول شوند یا کارگاه تعمیر وبازپیچی الکتروموتور راه اندازی کنند 

ودر صورت علاقه به ادامه تحصیل در رشته برق والکترونیک وسایر رشته‌های مرتبط در مقطع کاردانی در دانشگاه‌‌های فنی و حرفه‌ای، جامع علمی کاربردی و آزاد اسلامی ادامه تحصيل دهند.

 

در پایان به عرض می رسانم در این هترستان سعی شده از روش تدریس کاربردی وپروژه محور استفاده شود

وهنرجویان حتی المقدور از دانش فنی خود استفاده بهینه برده وطرح ها وپروژه های مربوط به دروس مطالب درسی و انتخابی خود  و یا پروژه های تعریف شده از طرف معلم را انجام دهند تا کاربرد مطالب درسی خود رابهتر دریابند

به امید سلامتی وموفقیت وسربلندی

پایان

 

 

 

 

 

 

 

هنرستان کاردانش معتمدی

آدرس: اصفهان، خيابان جی، چهار راه اريسون، خيابان توحيد، جنب بانک ملی، خيابان مهر

تلفن: ۳۵۲۲۰۰۱۱-۰۳۱

ایمیل: info@motamedi24.ir

شبکه‌های اجتماعی

کانال آپارات معتمدی Telegram free icon  صفحه اینستاگرام معتمدی

طراحی و توسعه توسط رشته کامپیوتر کاردانش معتمدی